NDT-menetelmät kunnossapidossa, 1 op (verkkototeutus)(nonstop)avaa tulostusnäkymä

Ilmoittaudu koulutukseen

Aika
    30.08.2022 - 31.07.2023
Ilmoittautumiset
    31.05.2023 mennessä
Paikka
    Verkkototeutus
Tavoite
   

Ennakoiva kunnossapito ja sen suunnitteleminen ovat tärkeä osa nykyaikaisen tuotantolaitoksen toimintoja. NDT-menetelmät kuuluvat ennakoivan kunnossapidon menetelmiin. NDT-menetelmiä voidaan hyödyntää myös tuotannon ja valmistuksen laadunhallinnassa.

Tällä opintojaksolla opit tunnistamaan NDT -menetelmät, joita voidaan soveltaa teollisuuden kunnossapidossa. Syvennät osaamistasi liittyen tiettyihin, valitsemiisi NDT-menetelmiin. Opit analysoimaan NDT-menetelmien soveltamista kunnossapidossa eri teollisuuden alalla (esim. energiantuotanto tai -jakelu, konepajateollisuus, paperin- ja/tai sellunvalmistus tai joku muu teollisuuden ala.)

Sisältö
    Teollisuudessa yleisimmin käytetyt NDT-menetelmät. Menetelmien perusteet ja soveltuvuus erilaisissa kunnossapidettävissä kohteissa. Menetelmien soveltuvuus eri teollisuuden aloilla.
Toteutus
    Ajasta ja paikasta riippumaton verkko-opiskelu (Moodle).
Hinta
    15 €
Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, opinnot ovat sinulle maksuttomia. Jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi turvasähköpostilla. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus
Lisätietoja ilmoittautumisesta
    avoinamk@jamk.fi
Opintoihin ilmoittautuminen nonstopina elokuun alusta toukokuun loppuun, huomioithan ilmoittautuessasi opintojen suorittamisen aikaikkunat:
Ilmoittautuminen 1.8.-30.9., suoritusaika 30.8.-10.12.
Ilmoittautuminen 1.10.-28.2., suoritusaika 1.10.-31.5.
Ilmoittautuminen 1.3.-31.5., suoritusaika 1.3.-31.7.

Opinnot tulee suorittaa suoritusaikana. Jos opintosi jäävät kesken, ilmoittaudu uudelleen seuraavalla aikavalillä. Tällöin sinun tulee maksaa opintomaksu uudelleen/toimittaa maksuttomuuteen oikeuttava todistus.

Huomioithan ilmoittautuessasi, että emme käsittele ilmoittautumisia 21.12.2022-3.1.2023 välisenä aikana sekä viikolla 9.
Muu informaatio
    Opintojakson koodi on TKKU0100A-3004. Katso koodilla opintojakson aikataulu osoitteesta lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta.

Ilmoittaudu koulutukseen