Lyhytkurssi-ilmoittautumisjärjestelmän saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://amp.jamk.fi/asio/kurssiilmo/jamk/index.php (Jyväskylän ammattikorkeakoulun Avoin AMK ja täydennyskoulutus – koulutuksiin ilmoittautuminen) ja on päivitetty 10.11.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio, Asio-Data Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset suurilta osin.

Ei-saavutettava sisältö

Toimintavarma: HMTL-koodin validius. Validi koodi varmistaa sivuston toimivuuden erilaisilla päätelaitteilla ja selainohjelmilla.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Palvelun HTML-koodi ei ole täysin validia.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 4.1.2 Nimi, rooli, arvo.

Kohtuuton rasite. Koko nykyisen palvelun korjaaminen saavutettavaksi olisi kohtuuton rasite sen rinnalla, että työn alla on jo nykyisen palvelun vaihtaminen uuteen, saavutettavuusvaatimukset huomioivaan toteutukseen vuoden 2021 aikana.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia JAMKin verkkosivustojen saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus(a)jamk.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Palaa