Luomutuotanto, 5 op (nonstop)

Attention! Online registration is closed.
Date
    02.09.2019 - 31.05.2020
Last enrolment date
    26.03.2020
Place
    Verkkototeutus, nonstop.
Prerequisites
    Kotieläintuotannon ja kasvintuotannon perusteet.
Goal
    Opiskelija tuntee luomutuotannon merkityksen Suomessa ja EU:ssa ja tuntee tuotannon ehdot. Hän osaa laatia luomutuotantoon siirtyvän yrityksen siirtymävaihesuunnitelman. Hän tuntee luomutilan peltoviljelyn ja kotieläintuotannon järjestämisen.
Contents
    - luonnonmukainen kasvien viljely
- luonnonmukainen kotieläintalous
- luomutuotannon periaatteet, säädökset ja ohjeet
- luomutuotannon valvontajärjestelmä
- siirtymävaihesuunnitelma
- luomutuotannon järjestäminen
Accomplishment
    Itsenäistä materiaalien opiskelua.
Literature
   

Rajala, J. 2006. Luonnonmukainen maatalous. 2. korjattu painos. Mikkeli: HY. Verkko-oppimisympäristössä oleva materiaali. Eviran luomumateriaalit: https://www.ruokavirasto.fi/teemat/luomu/

Further Information
    Mirja Riipinen
etunimi.sukunimi@jamk.fi
040 846 1792
Further Information about the enrolment
    avoinamk@jamk.fi