Logistiikan polkuopinnot, insinööri- tai liiketalouden opintoja suorittaneille, 55 op (monimuotokoulutus)

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Kuvaus
    Opintokokonaisuus sisältää logistiikkainsinöörin ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelman opintoja. Opinnot toteutetaan pääsääntösesti verkossa, mutta osa suoritettavista kursseista voi sisältää pakollisia läsnäolopäiviä.

55 opintopistettä suoritettuaan, opiskelija voi hakea avoimen-väylän kautta AMK-tutkintoon.

Opintojen kesto 6 kk - 2 vuotta.
Aika
    13.01.2020 - 31.12.2021
Ilmoittautumiset
    13.12.2019 mennessä
Paikka
    Rajakatu 35, Jyväskylä
Koulutuksen aloituspäivä 13.1.2010 klo 10-16.30 tilassa D148
Kohderyhmä
    Opinnot on tarkoitettu insinööri- tai liiketalouden opintoja suorittaneille (esim. opistotason logistiikan insinööreille, tradenomeille, jne.), jotka työssään tarvitsevat korkeakoulutasoista logistiikan osaamista ja/tai joilla on tavoitteena hakeutua logistiikan AMK-tutkintoon.

Monimuoto-opiskelu soveltuu henkilölle, joka haluaa enemmän joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja -paikkaan. Opiskelu edellyttää aktiivista opiskeluotetta ja halua ottaa vastuuta omasta oppimisesta.
Sisältö
    Opiskelu perustuu henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan ja se on mahdollista suorittaa töiden ohessa. Henkilökohtainen opintosuunnitelma rakennetaan tukemaan opiskelijan osaamistavoitteita.

Tutkintoon tähtäävien opintokokonaisuus tulee sisältää väyläehdot täyttääkseen:
Matematiikka, 5op
Englanti tai Ruotsi, 4op
Toteutus
    Tutustu ennen opintojen alkua opiskelua koskeviin ohjeisiin osoitteessa www.jamk.fi/avoin/opiskelu> Opintojen aloitus. Sivulla ohjeistetaan mm. millainen ennakkotehtävä opintoihin tulee tehdä ennen opintojen alkua.
Hinta
    550,00 (ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 150 euroa. Loppuihin opintoihin maksu kursseille ilmoittautumisen yhteydessä verkossa)
Lisätietoja
    Minna Kervinen
etunimi.sukunimi@jamk.fi
Lisätietoja ilmoittautumisesta
    avoinamk@jamk.fi