Yhteistyö vanhempien kanssa, kohti uutta kasvatusyhteistyötä työpaja 2 op, Kajaani

Ilmoittaudu koulutukseen

Kuvaus
    Miten kasvattajana ja opettajana voi tunnistaa riskejä lasten ja nuorten arjessa? Miten kohdata erilaiset kulttuurit ja moninaiset perheet? Miten turvataan arki, ehkäistään kaltoinkohtelua tai vahvistetaan lasten ja nuorten turvataitoja? Koulutuksessa vahvistetaan varhaiskasvatuksen ja opetusalan henkilöstön turvataitokasvatustaitoja ja erityisesti pedagogista ja ohjauksellista osaamista kohdata haastavissa tilanteissa olevia lapsia ja heidän perheitään.
Aika
    21.04.2020 - 31.05.2020
Ilmoittautumiset
    19.03.2020 mennessä
Paikka
    Kajaani
Kohderyhmä
    Koulutus on tarkoitettu erityisesti varhaiskasvatuksen ja opetustoimen henkilöstölle sekä oppilashuollon henkilöstölle
Sisältö
    • yhteistyö vanhempien kanssa ja vanhemmuustaidot: matala kynnys yhteistyöhön, toimivia esimerkkejä
• huolen puheeksiotto ja sanoittaminen: miten sanoittaa haastavissa tilanteissa ja tilanteissa, kun ei ole yhteistä kulttuuritaustaa
Toteutus
    Osioon kuuluu yksi lähiopetuspäivä, yksi webinaari ja ohjattua etäopiskelua verkossa. Lähiopetuspäivä on Kajaanissa 21.4.2020. Tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta
    Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja opetuskustannuksiltaan osallistujille maksuton. Koulutuskokonaisuudesta vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikkö. Ilmoittautuminen on sitova. Sen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta perimme 150 euroa.
Lisätietoja
    Lisätietoja
Sanna Peltola, koulutussuunnittelija,
p. 040 560 7927, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, Kotimainen liiketoiminta, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä
Lisätietoja ilmoittautumisesta
    Koulutuskokonaisuuteen voi ilmoittautua mukaan 19.3.2020 mennessä http://www.jamk.fi/opelle. Koulutuskokonaisuuteen otetaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Materiaali     esite__yhteistyo_vanhempien_kanssa.pdf

Ilmoittaudu koulutukseen