Palveluliiketoiminnan korkeakoulupolku, (Vain Gradian opiskelijoille)avaa tulostusnäkymä

Attention! Online registration is closed.
Date
    24.08.2020 - 14.05.2021
Last enrolment date
    06.11.2020
Place
    Rajakatu 35, Jyväskylä
Contents
   

Opintokokonaisuus sisältää seuraavat opintojaksot:

Syksy 2020:

* Ict-valmiudet, 3 op, (verkkototeutus)

* Restonomin toimintaympäristö, 5 op

* Osaajana kehittyminen, 3 op (jatkuu kevääseen 2021)

Kevät - Kesä 2021

* Ruokapalvelujen perusteet, 10 op

* Työelämän viestintä, 3 op, verkkototeutus

* Työelämän englanti, 4 op, verkkototeutus

Syksy 2021

* Introduction to Sustainable Gastronomy, 5 Cr

* Palveluiden johtaminen, 4 op

* Talousmatematiikka, 3 op

* Sustainable nutrition, 5 Cr (valinnainen, toteutus verkossa)

 

Opinnot ovat tutkinto-opiskelijoiden opintoihin integroituja ja sisältävät kontaktiopiskelua.

Accomplishment
    Opintoihin sisältyy itsenäistä työskentelyä sekä kontaktiopiskelua arkisin pääsääntöisesti klo 8-17 välillä.
Further Information
    avoinamk@jamk.fi
Courses of this course chain
   
Osaajana kehittyminen, 3 op
Restonomin toimintaympäristö, 5 op
ICT-valmiudet, 3 op