Ruotsin tukiopinnot, 5 op (verkkototeutus)

Ilmoittaudu koulutukseen

Aika
    07.09.2020 - 18.12.2020
Ilmoittautumiset
    23.08.2020 mennessä
Paikka
    Verkkototeutus
Tavoite
    Opintojaksolla kertaat ruotsin perusteita. Opintojakso auttaa sinua suoriutumaan tutkintoon kuuluvasta ruotsin kielen opintojaksosta.

Opintojakson käytyäsi pystyt kommunikoimaan ymmärrettävästi arkielämän suullisissa ja kirjallisissa tilanteissa ruotsiksi. Hallitset perussanaston ja peruskieliopin ja osaat soveltaa niitä eri viestintätilanteissa. Ymmärrät tuttuja aiheita käsitteleviä ruotsinkielisiä tekstejä ja osaat kirjoittaa ja puhua arkisista aiheista.
Sisältö
    Käyt läpi vapaa-aikaan ja työelämään liittyviä aihepiirejä. Kertaat perusrakenteiden teoriaa sekä perussanastoa ja harjoittelet niiden soveltamista sekä kirjallisessa että suullisessa viestinnässä. Luet ja kirjoitat vapaa-aikaan ja työelämään liittyviä ruotsinkielisiä tekstejä sekä harjoittelet viestimään suullisesti ruotsiksi tavanomaisissa arjen tilanteissa.
Hinta
    75 €.

JAMKin avoimen AMK:n opinnot ovat 1.1.2020 lähtien maksuttomia työttömille työnhakijoille ja turvapaikanhakijoille. Kokeilu kestää vuoden 2021 loppuun saakka. Maksuttomia ovat siis 1.1.2020-31.12.2021 välillä tehdyt ilmoittautumiset. Lue lisää nettisivuiltamme.
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi

Ilmoittaudu koulutukseen