Seksuaalineuvoja 30 op, Mikkelin kesäyliopistoavaa tulostusnäkymä

Kuvaus
    Kouluttaudu seksuaaliterveyden asiantuntijaksi ja saat oikeuden käyttää seksuaalineuvoja-nimikettä!
Nyt Mikkelin kesäyliopistossa kansainvälisesti tunnetun seksologian kouluttajan, Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteutettava Seksuaalineuvoja-koulutus.
JAMK on saanut Maailman seksuaaliterveyden järjestön (WAS) tunnustuksen seksologian korkeatasoisten koulutusten totuttajana.
Aika
    28.09.2020 - 14.12.2021
Ilmoittautumiset
    30.03.2020 mennessä
Paikka
    Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli
Kohderyhmä
    Koulutukseen voi hakea sosiaali- ja terveysalan, kasvatusalan tai muun soveltuvan alan ammattilainen, jolla on alan korkeakoulututkinto tai henkilö, joka toimii tehtävässä, joka vaatii korkeakoulututkintoa (myös opistoaste).
Tavoite
    Seksuaalineuvojakoulutuksen suoritettuasi:
osaat toteuttaa seksuaaliterveyttä edistäviä palveluja eri-ikäisille,olet oppinut seksuaaliterveyden edistämiseen ja erityisesti seksuaalineuvojen työhän liittyvän vahvan ammattieettisen ja teoreettisen perustan.
Koulutuksen jälkeen voit käyttää nimikettä seksuaalineuvoja (korkeakoulu) ja hakea seksuaalineuvojen auktorisointia Suomen Seksologinen Seura ry:ltä (jos, osallistut erilliseen 16 tunnin työnohjaukseen). Koulutus on Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) kriteerien mukainen.
Sisältö
    Koulutuksen osa-alueet ovat:
seksuaaliterveyden tietoperusta (mukaan lukien seksuaalisuutta loukkaava väkivalta, tunne- ja turvataidot)
seksuaalineuvonnan menetelmäosaaminen
seksuaalineuvonnan eettinen ja ammatillinen osaaminen
seksuaalineuvonnan kehittämisosaaminen
Koulutuksen rakenne ja sisältö ovat Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) kriteerien mukaiset ja vastaavat seksologian opintojen ensimmäistä tasoa. Koulutus antaa mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.
Koulutuksen jälkeen osallistuja voi käyttää nimikettä seksuaalineuvoja (korkeakoulu).
Toteutus
    Opiskelu on prosessiluonteista ja se kestää noin 1½ vuotta. Koulutukseen sisältyy 16 lähiopetuspäivää.
Prosessiluonteisessa opiskelussa yhdistyvät lähiopetus, verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu ja ryhmätyöskentely.
Koulutuksen toteuttamistapoina ovat oppimistehtävät, verkko-opinnot ja -tentit JAMKin OptimaPro-verkko-oppimisympäristössä, käytännön taitojen harjoitukset sekä seminaariesitykset.
Koulutukseen ei sisälly työnohjausta (16 tuntia, jotka vaaditaan auktorisointinimikettä haettaessa). Työnohjaus järjestetään erikseen, mikäli koulutukseen osallistujat haluavat suorittaa työnohjauksen osion.
Hinta
    2950 €. Opintomaksu sisältää lähijaksojen opetuksen, etäopintojen ohjauksen ja kehittämishankkeen ohjauksen. Opiskeluun liittyvät mahdolliset opintokäynnit opiskelija kustantaa itse.
Lisätietoja
    Opinnot toteutetaan JAMKin 2019 opetussuunnitelman mukaan noudattaen JAMKin tutkintosääntöä sekä pedagogisia ja eettisiä periaatteita.
Lisätietoja ilmoittautumisesta
   

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu Mikkelin kesäyliopiston sivuilla: http://www.mikkelinkesayliopisto.fi/koulutukset/seksuaalineuvoja Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 30.3.2020 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.