KLASSISEN KITARAN SOITTOTEKNIIKOIDEN INTENSIIVIKURSSI PERUSTEISTA ERIKOISTAITOIHIN 1 op

Ilmoittaudu koulutukseen

Aika
    12.09.2019 - 09.10.2019
Ilmoittautumiset
    23.08.2019 mennessä
Paikka
    Jyväskylän ammattikorkeakoulu, koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin
Kohderyhmä
    Opetus sopii kitaransoiton harrastajille, aktiivisoittajille ja musiikin opetushenkilöstölle – vain vähän soittaneille ja myös pidemmälle päässeille. Kurssi sopii myös niille sähkökitaristeille ja plektrasoittajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta klassisen tai muun sorminäppäilyyn perustuvan kitaramusiikin soittamisesta tai jotka haluavat oppia näppäilysoiton syvempiä taitoja. Nuotinlukutaitoa, pitkää soittohistoriaa tai syvällistä teoriaosaamista ei edellytetä, oma kiinnostus on tärkeintä! Läpikäytävät harjoitukset ovat tarjolla sekä nuotteina että tabulatuureina.
Opettaja ohjaa ja näyttää esimerkit klassisella nailonkielisellä kitaralla, mutta voit osallistua kurssille myös teräskielisellä akustisella tai sähkökitaralla. Oma soitin mukaan!
Sisältö
    Kurssilla opitaan klassisen kitaran soittoon pohjautuvien soittotekniikoiden saloja. Kurssilla käytävät opit ammennetaan klassisesta traditiosta, mutta se sopii kaikille kitaristeille: nailon- ja teräskielisten kitaroiden näppäilijöiden lisäksi myös niille sähkökitaristeille ja plektrasoittajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta sorminäppäilyyn perustuvan kitaramusiikin soittamisesta. Kurssilla harjoitellaan mm. erilaisia näppäilykäden ja otelautakäden tekniikoita, joista on hyötyä monen eri musiikkityylin kohdalla.
Kurssi sisältää 6 eri teemaa: klassisen ja akustisen kitaran historiaa renessanssista nykypäivään; klassinen kitara ja näppäilykäsi; klassinen kitara ja soundimaailma; klassinen kitara ja otelautakäsi; huiluäänet kitaralla; harjoittelu ja edistyminen. Kurssilla läpikäytävä materiaali sisältää useita eri tasoisia harjoituksia opeteltavista teemoista.
Toteutus
    Koulutus toteutetaan viitenä keskiviikkona klo 16.00 – 19.15 Jyväskylässä. Koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta
    225 € + alv 24% (54€), yhteensä 279€. Hinta sisältää opetuksen.
Lisätietoja
    Pia Piispanen, koulutusvastaava, kotimainen liiketoiminta, 0400 752 844, pia.piispanen@jamk.fi Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, Kotimainen palvelutoiminta, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä
Lisätietoja ilmoittautumisesta
    Ilmoittautumiset sähköisesti 23.8.2019 mennessä osoitteessa www.jamk.fi/fi/Koulutus/Taydennyskoulutus. Koulutukseen otetaan enintään 12 henkilöä. Ilmoittautuneille viestitetään sähköpostilla teemapäivästä ja koulutuspaikasta.
Materiaali     esite_klassisen_kitaran__soittotekniikka_syksy_2019__003_.pdf

Ilmoittaudu koulutukseen