Sustainable Nutrition, 5 Cr, (Online course)

Ilmoittautuminen ei ole vielä avautunut. Voit ilmoittautua koulutukseen tältä sivulta 03.08.2020 klo 09:00 alkaen.
Aika
    01.10.2020 - 18.12.2020
Ilmoittautumiset
    03.08.2020 - 20.09.2020
Paikka
    Online course
Tavoite
    Student understands the linkage between climate change and nutrition globally and nationally.
Student identifies the meaning of healthy and flexible food systems contribution to both healthy diets and climate change mitigation.

Student is able to bring together natural resources, sustainability, food security and health agendas.

Student can see the importance of healthy environments and sustainable diets for a healthy planet.
Sisältö
    Climate change and nutrition
Sustainable diets
Sustainable development solutions and innovations
Kirjallisuus
    Online materials and at least one webinar. Additional learning material will be appointed in the beginning of the course (including academic articles and reports).
Hinta
    75 €
Opintojakso on maksuton työttömille työnhakijoille ja turvapaikanhakijoille.
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi