Yrityksen johtaminen 10 op (nonstop)avaa tulostusnäkymä

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika
    07.01.2021 - 31.07.2021
Ilmoittautumiset
    20.05.2021 mennessä
Paikka
    verkko-opinnot
Edeltävä osaaminen
    Opiskelija tuntee eri yritysmuodot ja yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvät toimenpiteet. Opiskelija osaa hoitaa yrityksen kirjanpidon ja muut yrittäjän velvollisuudet.
Tavoite
    Opiskelija osaa suunnitella, organisoida, johtaa ja kontrolloida yrityksen, erityisesti maatilayrityksen toimintaa. Opiskelija osaa määrittää ja soveltaa tarvittavia toimenpiteitä yrityksen tuotantoprosessien kehittämisessä, talouden ohjauksessa ja henkilöstöjohtamisessa.
Sisältö
    Yrityksen strateginen johtaminen, markkinointi, hinnoittelu, budjetointi, tuotantoprosessien kehittäminen, laadun hallinta, tulosanalyysi, talouden ohjaus, investointien suunnittelu, rahoitus, riskien hallinta, sopimusten hallinta, henkilöstöjohtaminen.
Hinta
   

150 € Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, opinnot ovat sinulle maksuttomia. Jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi turvasähköpostilla. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus

Lisätietoja ilmoittautumisesta
    avoinamk@jamk.fi Huomioithan ilmoittautuessasi, että emme käsittele ilmoittautumisia 1.-7.3.2021 välisenä aikana.
Muu informaatio
    Opintojakson koodi on LMVY1100-3003. Katso koodilla opintojakson aikataulu osoitteesta lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta.