Taulukkolaskennan tehokäyttö, 5 op (verkkototeutus)avaa tulostusnäkymä

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika
    24.05.2021 - 31.07.2021
Ilmoittautumiset
    14.05.2021 mennessä
Paikka
    Verkkototeutus
Edeltävä osaaminen
    Taulukkolaskennan perusteet mm: funktioiden käyttö, kaavojen kirjoittaminen, kaavioiden tekeminen.
Tavoite
    Opintojakson tarkoitus
Tämän opintojakson jälkeen tunnet taulukkolaskennan edistyneitä ominaisuuksia ja pystyt hyödyntämään niitä opiskelussa ja työelämässä.

Opintojakson osaamiset
Liiketoimintaosaaminen
Tuloksellisuusosaaminen

Opintojakson osaamistavoite
Opintojakson suoritettuasi sinulla on keskeiset tiedot omaan suuntautumisvaihtoehtoosi liittyvistä taulukkolaskennan mahdollisuuksista ja hyödyistä.
Sisältö
    Taulukkolaskennan muotoilutoiminnot, kaavojen tarkistaminen, tulostusalueen käyttö, viittaukset taulukossa ja taulukoiden välillä, laskentaa helpottavat funktiot, suurten taulukoiden lajittelutoiminnot, tietojen kokoaminen, tavoitteen haku, skenaariot, Pivot-kaaviot, Power Pivot, makrojen tekeminen.
Toteutus
    Harjoitukset ja oppimistehtävät ovat verkko-oppimisympäristössä (Moodle) ja ne tehdään käyttämällä taulukkolaskentaohjelmaa. Palaute harjoituksista annetaan kommentteina verkko-oppimisympäristöön.
Kirjallisuus
    Microsoftin omat ohjeet
Hinta
    Hinta: 75 €
Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, opinnot ovat sinulle maksuttomia. Jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi turvasähköpostilla. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus.
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi
Muu informaatio
    Opintojakson koodi on HBT20300-3002. Katso koodilla opintojakson aikataulu osoitteesta lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta.

Palaute harjoituksista annetaan kommentteina verkko-oppimisympäristöön.