Konsernitilinpäätös, 3 op (Verkkototeutus)avaa tulostusnäkymä

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika
    10.05.2021 - 10.08.2021
Ilmoittautumiset
    02.05.2021 mennessä
Paikka
    Verkkototeutus
Edeltävä osaaminen
    Eri toimialojen yritysten kirjanpito, pk-yrityksen tilinpäätöksen laatiminen, rahoituksen jaksottamisen ja voitonjaon kirjaaminen
Tavoite
    Opiskelija tietää konsernitilinpäätöksen tehtävät ja merkityksen eri tilanteissa. Opiskelija tuntee konsernin toiminnan periaatteet ja osaa laatia konsernitilinpäätöksen. Opiskelija osaa arvioida omaa osaamistaan ja kehittymistarpeitaan.
Sisältö
    Konsernisuhde, konsernia koskeva lainsäädäntö, konsernitilinpäätöksen laatiminen: sisäisten liiketapahtumien eliminointi, keskinäisen osakeomistuksen eliminointi, vähemmistöosuuden erottaminen, osakkuusyritysten yhdistely, ulkomaiset tytäryhtiöt, konsernien verokohtelu.
Hinta
    Hinta: 45 €
Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, opinnot ovat sinulle maksuttomia. Jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi turvasähköpostilla. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus.
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi
Muu informaatio
    Opintojakson koodi on HBL30430-3001. Katso koodilla opintojakson aikataulu osoitteesta lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta.