Food Tourism, 5 cr (Online course)avaa tulostusnäkymä

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika
    17.05.2021 - 31.07.2021
Ilmoittautumiset
    02.05.2021 mennessä
Paikka
    Online course
Tavoite
    Learning outcome expresses the level of competence Sufficient 1.
Student
- is aware of Food Tourism, both on local and global level.
- can see the link between the current tourism trends an experience products related to food.
- is aware of the meaning of terroir and authenticity in food tourism.
- knows about the factors to be taken into account when planning a food tourism product.
Sisältö
    Defining Food Tourism
Trends in tourism and food tourist’s motivators
Experience products in tourism
Special features of food tourism products: terroir and authenticity
Locality and globality in food tourism
Business and regional development in food tourism
Experience product design in food tourism
Hinta
    75 €
Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, opinnot ovat sinulle maksuttomia. Jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi turvasähköpostilla. Ohjeet: www.jamk.fi/avoin/maksuttomuus.
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi
Muu informaatio
    The course code is mmpg1400-3002. Use the code to view the course schedule at lukkarit.peppi.jamk.fi. NOTE! Online courses may not have a schedule.