Johdanto kestävään gastronomiaan, 5 op (Verkkototeutus)avaa tulostusnäkymä

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika
    17.05.2021 - 31.07.2021
Ilmoittautumiset
    02.05.2021 mennessä
Paikka
    Verkkototeutus
Tavoite
    Opintojaksolla tutustut kestävän gastronomian keskeisiin käsitteisiin ja viitekehykseen. Opit ymmärtämään gastronomian laajan käsitteen sisältäen ruokakulttuurin, ruokakulttuuri-identiteetin ja ravitsemuksen. Opit ymmärtämään, mitä tarkoitetaan ruokajärjestelmällä ja ruuan arvoketjulla sekä kestävyydellä niissä. Ymmärrät, mitä tarkoitetaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteilla ja kestävyyden dimensioilla ruokajärjestelmän yhteydessä. Kurssilla saat johdannon systeemiajatteluun, jota sovellat myöhemmin kestävän gastronomian opinnoissasi.
Sisältö
    Opintojakso esittelee sinulle kestävän gastronomian viitekehyksen ja sen keskeiset käsitteet. Ymmärrät gastronomian sen laajassa merkityksessä ja ruokakulttuurin, ruokakulttuuri-identiteetin sekä ravitsemuksen sen sisältöinä. Muina keskeisinä sisältöinä: ruokajärjestelmä ja ruuan arvoketju, kestävyyden sosiokulttuurinen, ekologinen ja taloudellinen dimensio, YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ruuan näkökulmasta, systeemiajattelu.
Hinta
    75 €
JAMKin avoimen AMK:n opinnot ovat 1.1.2020 lähtien maksuttomia työttömille työnhakijoille ja turvapaikanhakijoille. Mikäli olet työtön työnhakija tai turvapaikanhakija, jätä tällöin etenemättä verkkomaksuun ja toimita todistus välittömästi avoimeen amkiin turvasähköpostilla. Ohjeet: https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Avoin-AMK/Ilmoittautuminen/
Lisätietoja
    avoinamk@jamk.fi
Muu informaatio
    Opintojakson koodi on MP00BO07-3001. Katso koodilla opintojakson aikataulu osoitteesta lukkarit.peppi.jamk.fi. HUOM! Kokonaan verkossa olevilla opintojaksoilla ei välttämättä ole aikataulutusta.