Kestävä ravitsemus, 5 op (Campusonline)

Huom! Koulutus on täynnä, mutta voit yhä ilmoittautua varasijalle.
Aika |
23.01.2020 - 02.04.2020 | |
Ilmoittautumiset |
15.12.2019 mennessä | |
Paikka |
Online course | |
Edeltävä osaaminen |
Food culture opintojakson osaaminen | |
Tavoite |
Opiskelija ymmärtää ilmastonmuutoksen ja ravitsemuksen välisen yhteyden maailmanlaajuisesti ja kansallisesti.Opiskelija tunnistaa terveellisten ruokajärjestelmien merkityksen sekä terveelliseen ruokavalioon että ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.Opiskelija osaa koota yhteen luonnonvaroja, kestävyyttä, ruokaaturvallisuus- ja terveysohjelmat.Opiskelija näkee terveellisen ympäristön ja kestävän ruokavalion merkityksen planeetalle. | |
Sisältö |
Ilmastonmuutos ja ravitsemusKestävä ruokavalioKestävät kehitysratkaisut ja innovaatiot | |
Toteutus |
- webinaarit 3 kpl (HUOM! pakollinen läsnäolo) - yksilötehtävä (itsenäinen työskentely) - verkkotentti |
|
Kirjallisuus |
Plates, pyramids, planet – Developments in national healthy and sustainable dietary guidelines: a state of play assessment http://www.fao.org/3/a-i5640e.pdf Unravelling The Food-Health Nexus http://www.ipes-food.org/images/Reports/Health_FullReport.pdf WHO Report of the Commission on Ending Childhood Obesity https://tinyurl.com/yb9gdxd5 |
Katso opintojakson aikatauluIlmoittaudu koulutukseen
Palaa