Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Kuvaus |
Opintokokonaisuus sisältää palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelman 1. vuoden opintoja, ilmoittautuminen vain Gradian opiskelijoille. | |||||||||||||
Aika |
24.08.2020 - 14.05.2021 | |||||||||||||
Ilmoittautumiset |
06.11.2020 mennessä | |||||||||||||
Paikka |
Rajakatu 35, Jyväskylä | |||||||||||||
Sisältö |
Opintokokonaisuus sisältää seuraavat opintojaksot: Syksy 2020: * Ict-valmiudet, 3 op, (verkkototeutus) * Restonomin toimintaympäristö, 5 op * Osaajana kehittyminen, 3 op (jatkuu kevääseen 2021) Kevät - Kesä 2021 * Ruokapalvelujen perusteet, 10 op * Työelämän viestintä, 3 op, verkkototeutus * Työelämän englanti, 4 op, verkkototeutus Syksy 2021 * Introduction to Sustainable Gastronomy, 5 Cr * Palveluiden johtaminen, 4 op * Talousmatematiikka, 3 op * Sustainable nutrition, 5 Cr (valinnainen, toteutus verkossa)
Opinnot ovat tutkinto-opiskelijoiden opintoihin integroituja ja sisältävät kontaktiopiskelua. |
|||||||||||||
Toteutus |
Opintoihin sisältyy itsenäistä työskentelyä sekä kontaktiopiskelua arkisin pääsääntöisesti klo 8-17 välillä. | |||||||||||||
Lisätietoja |
avoinamk@jamk.fi | |||||||||||||
Kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot |
|
Palaa