Terveysalan Elintapa- ja Ravitsemuspäivä TERP 2020

Ilmoittaudu koulutukseen

Kuvaus
    Tervetuloa mukaan vuoden 2020 innostavimpaan terveysalan koulutustapahtumaan! Terveysalan Elintapa- ja Ravitsemuspäivä TERP on Edeventin ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yhteistyönä järjestämä koulutus kaikille terveyden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville.
Koulutuspäivän aikana saat viimeisintä tietoa ja käytännön vinkkejä avuksi omien asiakkaittesi ohjaukseen. Teemoina ovat painonhallinta, elintapamuutoksen tekeminen, elintapamuutoksen psykologia sekä liikunnan lisääminen. Kouluttajina toimivat elintapamuutoksen ja ravitsemuksen huippusaajat. Koulutuksessa osallistujat saavat vastauksen mm seuraaviin kysymyksiin:

• Miten tuen ylipainoista asiakasta tai potilasta? Mitkä lihavuuden taustatekijät minun on hyvä tunnistaa, ja miten niihin voi vaikuttaa? Mikä rooli ylipainossa on palautumisella ja stressillä?
• Mitä haitallisia ajatusmalleja liittyy ylipainoon ja lihavuuteen? Miten ihmisen psykologiset taidot vaikuttavat elämäntapoihin? Miten tunnistan tunnesyömisen ja mitä siitä on tiedettävä?
• Mikä on oikeasti hyvä ruokavalio? Miten painonpudotuksessa vaadittava kalorien vähentäminen tehdään käytännössä ja pitkäjänteisesti, ja yksilön voimavarat huomioiden?
• Miten yksilö löytää motivaation liikkumiseen omista lähtökohdistaan, ja mitä monipuoliseen liikuntaan kuuluu? Entä mitä tavallinen hyötyliikkuja voi oppia maailman huippu-urheilijoilta?

Terveysalan Elintapa- ja Ravitsemuspäivä on koko päivän kestävä tapahtuma, jossa asiapitoisten koulutusosuuksien lisäksi on mahdollisuus verkostoitua uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa sekä tutustua yhteistyökumppaneiden tarjontaan näyttelyalueella.
Aika
    23.01.2020 - 23.01.2020
Ilmoittautumiset
    20.12.2020 mennessä
Paikka
    Jyväskylän ammattikorkeakoulu, IT-dynamon auditorio, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä.
Hinta
    Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä 31.10.2019 mennessä ilmoittautuneille ilmoittautumishinta on vain 105 € (+ alv 24%), sisältäen luennot ja iltapäiväkahvin. 1.11.2019 alkaen hinta on 155 € (+ alv 24%), sisältäen luennot ja iltapäiväkahvin. Opiskelijoille hinta on 65 € (+ alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset 20.12.2019 mennessä
Lisätietoja
    Pia Piispanen, THM, koulutusvastaava, kotimainen liiketoiminta,
p. 0400 752 844, pia.piispanen@jamk.fi
Materiaali     esite_terp_23012020.pdf

Ilmoittaudu koulutukseen