Syventävä viinikurssi, 5 op

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika |
07.01.2020 - 02.03.2020 | |
Ilmoittautumiset |
08.12.2019 mennessä | |
Paikka |
Rajakatu 35, Jyväskylä | |
Edeltävä osaaminen |
Opiskelija osaa erilaisten alkoholijuomien valmistuksen ja tarjoilun sekä ruoan ja juoman yhdistämisen perusteet. Opiskelija hallitsee juomien systemaattisen aistinvaraisen arviointitekniikan perusteet. | |
Tavoite |
Opiskelija hallitsee juomien systemaattisen aistinvaraisen arviointitekniikan ammattimaisella tasolla. Opiskelijalla on rypäleisiin, viininvalmistukseen ja viinityyleihin liittyvissä asioissa ammattilaisen tietotaso. Hän pystyy toimimaan viiniin liittyvissä ravintolan työtehtävissä ja ymmärtää niiden merkityksen alan liiketoimien vastuullisena edistäjinä. |
|
Sisältö |
Viininviljely, -valmistus ja etikettimerkinnät. Erilaiset viinit ja väkevät alkoholijuomat. Aistinvaraisen arvioinnin harjoittelu. Juomien yhdistäminen ruoan kanssa. |
|
Toteutus |
Aistinvarainen arviointi Luennointi Itsenäinen opiskelu |
|
Kirjallisuus |
WSET L3 Award on wines study pack 2016 (Understanding wines: Explaining style and quality, Study quide, Specification) | |
Hinta |
75 € + Kurssin materiaalimaksu on 160 €, sisätäen WSET L3-tentin | |
Lisätietoja |
avoinamk@jamk.fi | |
Muu informaatio |
Kurssin materiaalimaksu on 160 €, sisätäen WSET L3-tentin. |
Katso opintojakson aikataulu
Palaa