AutoCAD Mechanical, 1 op (nonstop) - Edufutura

Ilmoittautuminen ei ole vielä avautunut. Voit ilmoittautua koulutukseen tältä sivulta 03.08.2020 klo 08:00 alkaen.
Kuvaus
    AutoCAD Mechanical on koneensuunnittelun sovellutus. Jaksolla opit toleroinnin, pintamerkit, hitsausmerkinnät ja käyttämään valmiita komponettikirjastoja.
Aika
    31.08.2020 - 16.12.2020
Ilmoittautumiset
    03.08.2020 - 30.11.2020
Paikka
    Verkkototeutus
Edeltävä osaaminen
    AutoCAD perusteet 1 ja AutoCAD perusteet 2 tai vastaavat tiedot.
Tavoite
    Opiskelija pystyy hyödyntämään AutoCAD Mechanical ohjelman valmiita komponentteja suunnitelluissa, sekä käyttämään mitoitus komentoja laatiessaan 2D-piirustuksia, jotka sisältävät mitta- ja geometrisia toleransseja, pintamerkkejä, hitsausmerkkejä sekä osaluetteloita.
Sisältö
    Kuvaamistavat, projektiot, mitoitukset ja muut merkinnät ja merkintöjen liittäminen tietokoneavusteisesti laadittuun piirustukseen.
Toteutus
    Opintojakso sisältää opetusvideoita ja tiedostomuotoista opetusmateriaalia, automaattisesti itsensä korjaavia ja palautetta antavia testejä, Opettajalta on saatavissa ohjausta oppimisympäristön kysymyspalstan kautta ja sähköpostitse. Opintojakso toteutetaan Non-stop periaatteella, jolloin aloitusluentoa ei ole. Ohjeet työskentelyn aloittamiseen löytyy videolta tai tekstinä.
Kirjallisuus
    Kurssimonisteet ja -videot
Hinta
    Maksuton
Lisätietoja
    campusonline@jamk.fi
Muu informaatio
    Opiskelijalla tulee olla käytössä oma tietokone. MAC koneita ei suositella.
Peruutusehdot
    Ilmoita opintojesi peruuntumisesta kirjallisesti osoitteessa: campusonline@jamk.fi. Kirjoita viestiin peruuttamasi opintojakson nimi sekä yhteystietosi. Kiitos!

Katso opintojakson aikataulu