Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen, 10 op

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika |
03.09.2019 - 19.12.2019 | |
Ilmoittautumiset |
11.08.2019 mennessä | |
Paikka |
Rajakatu 35, Jyväskylä | |
Edeltävä osaaminen |
Opintojaksot Marketing, Taloushallinto, Johtaminen ja Operatiivinen johtaminen | |
Tavoite |
Opiskelija tunnistaa päivittäisjohtamisen osa-alueet ja osaa soveltaa teoriaa eri osa-alueiden kehittämisessä. Opiskelija pystyy kehittämään ja kriittisesti arvioimaan omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojaan. Opiskelija tunnistaa yrityksen strategian merkityksen esimiestyössä. Hän osaa määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Hän osaa soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Opiskelija tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet. | |
Sisältö |
Itsensä ja tiimin johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, luvuilla johtaminen, myynnin johtaminen ja ennakointityö | |
Toteutus |
Webinaarit Lukupiirityöskentely Opetusvideot |
|
Kirjallisuus |
Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. Johtamisen aihealueen mukaan valittu teos Verkko-opiskelumateriaali |
|
Hinta |
150 € | |
Lisätietoja |
avoinamk@jamk.fi |
Katso opintojakson aikataulu
Palaa