Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi, 5 op (Campusonline)

Huom! Online-ilmoittautuminen on päättynyt.
Aika |
28.10.2019 - 20.12.2019 | |
Ilmoittautumiset |
03.11.2019 mennessä | |
Paikka |
Verkkototeutus | |
Tavoite |
Opiskelija ymmärtää kauran ominaispiirteet raaka-aineena, sekä kauran tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet jatkojalostuksen ja tuotekehityksen näkökulmasta. Opiskelijaa tuntee suomalaisen kauraketjun prosessit ja alan keskeisiä toimijoita. Opiskelijalla on valmiudet seurata kauran prosessointiin ja kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin liittyvää keskustelua, sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä. Opiskelija tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet. |
|
Sisältö |
Elintarvikekauran laatutekijät Kauran erityispiirteet ja ominaisuudet elintarvikeraaka-aineena Kauraa käyttävän teollisuuden toimijat Tuotekehitysprosessi Suomalainen kauratutkimus ja innovaatiot |
|
Toteutus |
Webinaarit, itsenäinen opiskelu, ryhmä-/parityöskentely Verkko-opiskelu, osallistumiseen tarvitset tietokoneen, kiinteän laajakaistayhteyden, kuulokemikrofonin ja webkameran |
|
Kirjallisuus |
Chu, Y. 2013. Oats Nutrition and Technology. Wiley. Oats Chemistry and Technology. Toim. F.H. Webster & P.J. Wood. AACC International, Elsevier Inc. Soveltuvin osin. Molemmat saatavilla e-kirjana JAMK:n kirjastossa. |
Palaa